Mistä tuotetta saa?

Jokainen K-kauppias voi tilata Utu-lampaanmaitojugurttiamme kauppaansa Keskon keskusvarastolta. Ehdota rohkeasti tuotetta omalle K-kauppiaallesi, niin pian Utu-lampaanmaitojugurttia voi olla lähikauppasi kylmähyllyllä! Voit esittää toiveesi myös täyttämällä tällä sivulla olevan toivelaatikon.

Toivo tuotetta kauppaan

Haluatko maistaa herkkujugurttiamme? Tai oletko sitä mieltä, että kaikkien muidenkin pitäisi kuulla sen hyvistä terveysominaisuuksista? Utu-lampaanmaitojugurttimme on Suomen markkinoilla uniikki tuote, ja siksi vasta harva kuluttaja on kuullut lampaanmaitojugurtista.

Parhaiten tämän eettisesti ja ekologisesti tuotetun ravintopommimme ilosanoma leviää eteenpäin, kun jugurttipurkkejamme komeilee kauppojen hyllyillä. Jos Utu-lampaanmaitojugurttia ei vielä ole lähikaupassasi, voit auttaa meitä saamaan tuotteemme myös sen valikoimaan!

Toivo Utu-lampaanmaitojugurttia lähikauppasi valikoimaan

Kirjoita alle K-kauppiaasi tai K-kauppasi nimi, niin lähetämme kauppiaallesi puolestasi toiveen Utu-lampaanmaitojugurtin lisäämisestä lähikauppasi valikoimaan.

Lisää myös oma sähköpostisi, niin ilmoitamme sinulle, kun olemme edistäneet toivettasi. Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt sen, että tietosi rekisteröityvät järjestelmäämme tietosuojaselosteen mukaisesti.

Ota yhteyttä meihin

Jos haluat kysyä tilastamme tai tuotteistamme, ehdottaa yhteistyötä kanssamme tai antaa meille palautetta, niin lähetä meille viesti.